Mijn favorieten

Waardebepaling

Is je huis te klein of juist te groot geworden? Kom je een slaapkamer te kort of wil je toch nu echt een huis met een tuin? Gaan jullie samen nu de grote stap maken of moet je gedwongen je huis verkopen? Door welke reden dan ook, een huis verkopen die je niet elke dag. Een huis te koop zetten kan iedereen, maar het ook daadwerkelijk verkopen is niet alleen maatwerk, maar ook vakwerk. Wat is de beste vraagprijs? Wat zijn de pluspunten van je huis? Wat is de beste verkooptactiek? Allemaal vragen die opkomen bij de verkoop van je huis. Het is dan verstandig om een makelaar in te schakelen, het is voor hen een dagelijkse bezigheid. Een makelaar die ervaring heeft in de huidige markt, weet waar huizenzoekers op letten, kennis heeft van de omgeving en een uitgebreid netwerk heeft. Een makelaar kan alle zorgen uit handen nemen tijdens de verkoop van je huis, van presentatie tot afhandeling. Ook na de afhandeling kunt u terecht bij een makelaar voor vragen of zaken die zich voordoen.

Wat je dan het beste kunt doen, is verschillende makelaars uitnodigen voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo heb je het beste vergelijkingsmateriaal en kun je het beste tot de juiste beslissing komen. Om uiteindelijk de opdracht aan die ene uitgekozen makelaar te geven is een beslissing die je maakt op basis van gevoel. Je moet niet alleen vertrouwen hebben in de aanpak, de kosten moeten in verhouding zijn, de vraagprijs moet in de buurt komen en het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt dat die makelaar jouw huis succesvol gaat verkopen.
 
Tijdens een vrijblijvende waardebepaling vertellen wij je wie wij zijn, hoe het verkoopproces in zijn werk gaat, geven wij een waarde van je huis af, vragen wij naar je behoeften tijdens een eventuele verkoop en laten wij je onze verschillende en uitgebreide presentatiemogelijkheden zien. Op basis van deze vrijblijvende waardebepaling sturen wij een offerte waarin alles nog een keer kort en bondig wordt uitgelegd. Wij geven aan wat de Unique Selling Points van je huis zijn en wat de te verwachten opbrengst van het huis zal zijn. 

Benieuwd wat uw huis waard is in de huidige markt of heeft u verhuisplannen?
Je bent van harte welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je wensen met ons te bespreken.


MAAK DAN NU EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS WAARDEBEPALING!

Contact

CONTACTGEGEVENS                 
T:     030 - 677 85 50                 
E:    
info@nkmvangool.nl        
W:    
www.nkmvangool.nl    

ADRES
Prof. Bronkhorstlaan 1 B    
3451 ER Vleuten     

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:     09.00 - 17.30 uur
Zaterdag:                      Op afspraak
Zondag:                        Gesloten

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen