Mijn favorieten

Klantbeoordelingen

NKM van Gool Makelaardij hecht veel waarde aan een goede, betrouwbare service en daarom bieden wij kwaliteit bij onze diensten. NKM van Gool Makelaardij doet er alles aan om haar klanten tevreden te stellen en zijn hier dan ook open en transparant over. Niets is mooier dan een tevreden klant.

De beoordelingen die hier staan zijn afkomstig van onze klanten die hun beoordeling over ons kantoor hebben gegeven via Funda. NKM van Gool Makelaardij is van mening dat authentieke beoordelingen van klanten het beste een beeld schetsen van het serviceniveau van ons kantoor. Alle verkopers worden bij een definitieve verkoop van het huis automatisch uitgenodigd voor het schrijven van een beoordeling. Verkopers moeten zelf een account activeren voordat zij een beoordeling kunnen schrijven. Op deze manier verzekert NKM van Gool Makelaardij dat de onderstaande klantbeoordelingen ook daadwerkelijk door onze verkopers is ingevuld.


 Wij zijn trots op de beoordelingen die wij in de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. Niets is mooier dan een tevreden klant. Lees hieronder de beoordelingen van klanten die u reeds voorgingen.
 


Contact

CONTACTGEGEVENS                 
T:     030 - 677 85 50                 
E:    
info@nkmvangool.nl        
W:    
www.nkmvangool.nl    

ADRES
Prof. Bronkhorstlaan 1 B    
3451 ER Vleuten     

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:     09.00 - 17.30 uur
Zaterdag:                      Op afspraak
Zondag:                        Gesloten

Woning van de maand