Mijn favorieten

Taxatie

DOELEN
Je hebt een nieuw huis gekocht of wil je huis verkopen, je wilt een tweede hypotheek aanvragen of je hypotheek verhogen, oversluiting, erfenis, bijzonder beheer, erfpachtherziening of een boedel- /echtscheiding: het zijn allemaal doelen waarbij je een taxatierapport van de bank of jou financier voor nodig hebt, die de waarde van jou huis bepalen. NKM van Gool Makelaardij taxeert bestaande huizen, nieuwbouwhuizen, appartementen, vrijstaande huizen en bouwkavels.
 
Bij het kopen van een huis zijn veel verschillende partijen in het spel. De bank of de financiële geldverstrekker wilt weten wat de waarde is. Ook bij een echtscheiding is dit van belang, je wilt weten wat de overwaarde is. Om hier een zo goed mogelijk beeld van te geven is er een onafhankelijk advies noodzakelijk voor derden. NKM van Gool Makelaardij maakt taxatierapporten die aan alle eisen voldoen: objectief en volledig aansluitend bij de huidige marktsituatie.
 
NWWI & I-VALIDATIE
NKM van Gool Makelaardij werkt met zowel NWWI als i-validatie, beide taxatie-instituten die door de bank of financiële geldverstrekker worden geaccepteerd. Meestal is een standaard taxatierapport voldoende, maar soms heb je een “gevalideerd” taxatierapport nodig. Vraag bij je financieel adviseur wat voor soort taxatierapport de geldverstrekker precies nodig heeft en wij zorgen dat dit taxatierapport dan aan alle eisen voldoet.
 
WAARDEVERKLARING
In sommige situaties is een waardeverklaring voldoende. Een waardeverklaring is eigenlijk een verkorte versie van een taxatierapport. Ook bij een waardeverklaring kun je rekenen dat deze voldoet aan alle eisen van de geldverstrekker. Vraag bij je financieel adviseur of een waardeverklaring voldoende is.
 
TARIEVEN
NKM van Gool Makelaardij voert alle taxaties uit voor een vast bedrag. Deze prijs hebben wij vooraf met jou bepaald, zo weet je dus precies waar je aan toe bent!


Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Contact

CONTACTGEGEVENS                 
T:     030 - 677 85 50                 
E:    
info@nkmvangool.nl        
W:    
www.nkmvangool.nl    

ADRES
Prof. Bronkhorstlaan 1 B    
3451 ER Vleuten     

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:     09.00 - 17.30 uur
Zaterdag:                      Op afspraak
Zondag:                        Gesloten

Woning van de maand