Mijn favorieten

Werkwijze

1. Aankoopmakelaar inschakelen
Je hebt verhuisplannen en bent op zoek naar een passend huis. Je twijfelt over het soort huis en woonomgeving het beste bij jou past en hebt geen idee waar je moet beginnen. Je wilt zoveel mogelijk financiële risico’s vermijden of je grijpt alweer mis: het huis is alweer voor je neus verkocht. Wat je dan het beste kunt doen is een aankoopmakelaar inschakelen. NKM van Gool Makelaardij kun je inschakelen omdat ze betrouwbaar zijn, met je meedenken en servicegericht zijn. Ze helpen je bij je zoektocht en de gerichte aankoop. Je kunt er terecht voor al je vragen en hebt vertrouwen dat wij jou aan een leuke, passend huis helpen, tegen de beste voorwaarden en de beste prijs.

Samen met ons gaan wij kijken hoe wij het beste advies op maat kunnen geven. We brengen samen in kaart wat jou wensen en eisen zijn en maken een lijstje van interessante huizen. Wij geven jou antwoord op vragen als: “Welke woonomgeving en welk type huis past er het beste bij jou?”,  “Welke keuzes zijn slim met oog op de toekomst?”, en “Wat is een verstandige aankoop en waar liggen de valkuilen?”.  Indien gewenst kunnen wij een afspraak voor je maken met onze hypotheekadviseurs, om te kijken wat de financiële mogelijkheden voor jou zijn.

2. Persoonlijke zoekopdracht
Vervolgens gaan wij op zoek naar geschikte huizen. Wij maken een selectie van de meest interessante huizen en plannen in overleg met jou de bezichtiging(en) in. Tevens wordt je in ons zoekerssysteem ingevoerd, waardoor je continu op de hoogte bent van de nieuwste huizen die op de markt komen. Daarnaast houden wij de huizenmarkt nauwlettend in de gaten en melden wij bij jou, als wij een interessant huis hebben gezien die aan jou wensen en eisen voldoet.

3. Aankoopbezichtiging(en) & Onderhandelen
Wij plannen samen met jou de aankoopbezichtiging(en) in en bereiden deze goed voor. We onderzoeken onder anderen of de vraagprijs realistisch door te kijken naar recent vergelijkbare verkochte huizen in die omgeving en bekijken de stukken al van de te voren: staan er rare dingen in de vragenlijst en vallen er bepaalde dingen op uit de lijst van zaken?

Wij gaan gezamenlijk met jou naar de bezichtiging en kijken kritisch naar het huis. Wij weten dat als je een huis wilt kopen, daar veel gevoel en emotie bij komt kijken. Je wordt verliefd op het huis en wilt zo snel mogelijk dat het huis van jou is. Indien je ons als aankoopmakelaar inschakelt, kijken wij daar met andere ogen naar: is de prijs realistisch en hoe is de staat van het huis. Wij denken mee over de mogelijkheden en beperkingen van het huis en geven je een zakelijk en nuchter advies of dit huis wel of niet bij je past.
 
Wij evalueren samen met jou het huis en denken samen na over de verdere aankooptactiek. Eventueel plannen wij een tweede bezichtiging en kijken wij of het huis nog steeds een goed gevoel geeft. Ervan overtuigt dat dit het huis is waar je wilt wonen? Dan voeren wij de onderhandelingen met de verkopende partij, en proberen wij de beste prijs en voorwaarden hieruit te slepen.

4. Je hebt een huis gekocht, en nu?
Als er een onderlinge overeenstemming tussen koper en verkoper is gekomen zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling. Wij sturen de personaliagegevens naar de verkopende makelaar die de koopakte gaat opstellen. Wij controleren de koopakte en maken een afspraak met jou om de koopakte door te nemen en te ondertekenen.
 
Na het tekenen van de koopakte moeten er nog een aantal zaken geregeld worden, wij helpen je bij dit proces. Denk hierbij aan de hypotheekaanvraag, taxatie, bouwtechnische keuring, notariskeuze etc. Daarnaast houden wij belangrijke datums, zoals de ontbindende voorwaarden en de bankgarantie/waarborgsom in de gaten, en vertellen je precies wat de huidige stand van zaken is. Indien alle datums verlopen zijn en er is aan de voorwaarden voldaan, heb je officieel een nieuw huis. Ten slotte stellen we je op de hoogte wanneer de inspectie alvorens het transport plaatsvind en zijn we ook bij de inspectie en het transport aanwezig. Ongeveer een uur (afhankelijk van de locatie van het huis en de gekozen notaris), kijken wij met zowel koper als verkoper of het huis conform de lijst van zaken is opgeleverd. Tevens worden tijdens deze inspectie de meterstanden opgeschreven. Indien dit allemaal in orde is, gaan we naar de notaris voor het daadwerkelijke transport. Aktes worden getekend en sleutels worden overhandigd. Het huis heeft vanaf dat moment officieel een nieuwe eigenaar!
 
Nazorg.
Mochten er nog vragen zijn na het transport of komen er bepaalde zaken aan het licht, kun je altijd bij ons terecht voor advies. Wij kijken dan samen naar het vraagstuk en proberen dit zo netjes mogelijk samen met je op te lossen.


Wij leggen je graag in een persoonlijk gesprek onze werkwijze nog eens toe.
Maak dan 
NU een afspraak voor een VRIJBLIJVEND aankoopgesprek!

Nieuwsgierig geworden naar onze verschillende aankooppaketten? Bekijk ze
hier!

Contact

CONTACTGEGEVENS                 
T:     030 - 677 85 50                 
E:    
info@nkmvangool.nl        
W:    
www.nkmvangool.nl    

ADRES
Prof. Bronkhorstlaan 1 B    
3451 ER Vleuten     

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag:     09.00 - 17.30 uur
Zaterdag:                      Op afspraak
Zondag:                        Gesloten

Woning van de maand